Bye bye Walthamstow, ideme do Leyton! :)

/
0 Comments
Už ubehlo pár dni času stráveného s Poliakmi a už nastal deň výberu nášho nového ubytovania.
S agentúrou sme boli dohodnutí, že deň pred piatkovým sťahovaním sa im uvoľnujú izby, tak sa máme prísť pozrieť, či nám budú vyhovovať.
Jedna bola vo Walthamstow. V danej štvrti sme síce už nechceli zostať, nebolo nám tu príjemne a aj okolie ju nazýva ako jedno veľké ghetto. Ale izbu okukneme aspoň so zvedavosti, čo máme čakať.
Izba bola ani nie minútku od agentúry. Čo nás v nej čakalo ani nejdem opisovať, ale v skratke izba nebola pekná, výhľad bol do steny ďalšieho domu a smrdela po glutamane sodnom. Bodajby nie, veď pod bytom bola reštaurácia.
Tak sme sa dohodli, že sa stretneme na ďalší deň, v nedeľu sa má uvoľniť izba v Leytone.
V piatok sme plní očakávania prišli obzrieť dom a izbu a to už bola iná káva.
Dom bol krásny, udržiavaný, kuchyňa čistá a veľká a naša izba síce nebola nejak extra veľká, ale bola asi najväčšia v čom sme doteraz bývali. Tak sme ju bez rozmyslu zobrali a tešili sa na nedeľu.

V nedeľu sme sa pobalili a nastúpení pred domom sme čakali na odvoz, ktorý síce meškal, ale prišiel :)
Hurá! Konečne ideme preč, konečne sa nebudem báť, konečne sa vybalíme a konečne si aj uvaríme!

Pár fotiek ešte z poľského ubytovania:




S domom sme sa náhlivo rozlúčili, pobalili kufre do auta a plní očakávania nasadli do auta. Do domu sme prišli okolo štvrtej poobede, pozoznamovali sa a utekali sa do izby vybaliť.

Tak tento dom je už naozaj o inom. V dome je nás síce dohromady osem, ale je tu kôpka správnych ľudí, takže nie je žiadny problém. Sú tu síce pravidlá, ktoré by sa niekomu nemuseli páčiť, ale nám vyhovujú, lebo na základe nich je dom udržiavaný v čistote a poriadku.



 

Druhú posteľ som už nemohla nafotiť, lebo na nej ležal Tibi a už som ho vyhnala z kuchyne, tak som ho nechcela vyháňať aj z postele :)

No a tu si už žijeme takmer mesiac a sme spokojní. Máme čistý dom, máme krásnu záhradu, máme sympatických spolubývajúcich a hlavne sa ku nám agentúra nesprávala ako ku handrám. Bývame v štvrti Leyton, ja tu konečne nemám strach, sme 10 minút od metra, 5 minút od parku, kde sa konala olympiáda a 15 minút od Stratfordu, odkiaľ chodia vlaky, metro, DLR aj nadzemka. Proste skvelá lokalita.
Vieme síce, že tu nezostaneme naveky, ale na začiatok je to naozaj dobré riešenie nocľahu za dobrú cenu.
A ku domu sme dostali aj psa :)


Tak môžeme spokojne skonštatovať, že kapitola sťahovanie sa nám na pár mesiacov uzavrela a môžeme konečne riešiť aj iné veci.

Z Londýna zdravia,
Zuzka & Tibor


You may also like

Žiadne komentáre :

A couple in London. Používa službu Blogger.